De Studio.

Mijn Nagelstudio is gevestigd aan ons woonhuis.

We hebben hier een nieuwe professionele studio ingericht, welke is geopend op 06-02-2008. Deze studio is voorzien van alle benodigde eisen en voorzieningen. Ik heb hierbij gekozen voor een warme en vooral gezellige inrichting, waar elke klant zich al snel op zijn gemak voelt.

En in de zomer is door de aanwezige airco goed vertoeven onder het genot van een kopje koffie, thee of natuurlijk iets fris

Verder is de studio voorzien van een professionele geur-en stofafzuiging. Vanaf 01-08-2009 werken wij met de laatste inovatie op het gebied van afzuiging. Het Miyachi Filtronic Beautyline filtersysteem.

Het Filtronic filtersysteem filtert vervuilde lucht die vrijkomt in Nagelstudio’s.

Meer en meer mensen worden opgeleid tot Nagelstyliste. Het is niet ongevaarlijk,  en elke dag stellen zij zich zelf en de klant vrij aan gevaarlijke gassen en stofdeeltjes. Het filtersysteem van Filtronic  de “Beauty Line “ zuivert de lucht van gevaarlijke gassen en stofdeeltjes die geproduceerd worden bij het manicuren van de nagels. De verhoogde interesse voor de verzorging van nagels en vooral de acryl nagels heeft geresulteerd ineen groeiend aantal nagelstylistes in Nederland. Wanneer men werkt met kunststofnagels krijgt men te maken met nagels die gemaakt zijn van stug plastic, beter bekent als Acryl.

Cyanic  acryl nagel ( kunststofnagel ) wordt gebruikt om te bewerken en dan vast te lijmen op de bestaande nagel. Tevens is het belangrijk om te weten dat andere Gel nagels ook uit acryl bestaan. Het is inmiddels al vele jaren bekend dat werken met acryl verschillende lichamelijke klachten kan veroorzaken.

De meeste klachten zover bekend zijn: irritatie aan de ogen, huid en de luchtwegen ( wat o.a. astma kan veroorzaken).

Het systeem van Filtronic  de “Beauty Line “zuivert de lucht van gevaarlijke gassen en stofdeeltjes.

Het filtersysteem is mobiel en kan gemakkelijk verplaatst worden binnen de werkruimte. De mobiliteit is een groot voordeel omdat men niet altijd op de zelfde plek behoeft te werken.

En zodoende Specifiek op die betreffende plek kan afzuigen .Het filtersysteem zal 99,97 % van de gefilterde lucht terug de ruimte inblazen als zuivere lucht! De Beauty Line is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, het werkt snel en efficiënt en hierdoor  zal de gezondheidsomgeving voor zowel het personeel als de klanten in de betreffende Nagelstudio's weer optimaal worden.

 

Openings-tijden;

Maandag

09.30 tot 12.00 uur. 13.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag

08.30 tot 12.00 uur. 13.00 tot 17.00 uur.

Woensdag

08.30 tot 12.00 uur. 13.00 tot 17.00 uur.

Donderdag

08.30 tot 12.00 uur. 13.00 tot 17.00 uur

Vrijdag

09.00 tot 13.00 uur.

Zaterdag 

Gesloten

Zondag

Gesloten

Behandeling Uitsluitend volgens afspraak.

In geval van verhindering wordt u verzocht daarvan 24 uur van te voren bericht te geven, daar anders voor de gereserveerde tijd € 25, - (incl. BTW) in rekening wordt gebracht.

Verplaatsing van een afspraak, kan alleen maar geschieden via telefonisch contact!,,EN NIET VIA SMS!!

Graag tot ziens bij Nagelstudio

Lucie's Nail Fashion.