Acrylnagels zijn bijzonder sterke kunstnagels. In tegenstelling tot gelnagels wordt het product gemaakt middels acrylpoeder en een vloestof genaamd liquid.

Nadat uw handen zijn gedesinfecteerd, worden met de cuticle pusher  uw nagelriemen(eponichium) met alle zorg voorzichtig terug geduwd, waarna vervolgens het vliesje(pterigium genoemd) verwijderd wordt. Hierna wordt de nagelplaat met alle zorg opgeruwd, ontvet en er wordt een primer aangebracht.

Uw nagelstyliste voegt vervolgens de liquid en het poeder samen, waardoor bij de juiste mengverhouding een bolletje tot stand komt op het penseel.

Dit bolletje wordt vervolgens aangebracht op de tip, sjabloon of de natuurlijke nagel.

Met het penseel wordt de acryl bewerkt tot een mooie kunstnagel. Met de juiste vijltechniek wordt er vervolgens gewerkt tot een mooi eindresultaat.

Na 2,3, of 4 weken, en dit is geheel afhankelijk van de groei van uw nagels, is het tijd geworden voor een nabehandeling.

Bij deze nabehandeling wordt een gedeelte van de oude acryl verwijderd, om de nagel vervolgens te voorzien van nieuwe acryl, waarna deze weer in topconditie verkeert!!

Acryl poeders zijn er in verschillende kleuren, zoals ondermeer ook pastel tinten en een diversiteit van felle en glitter kleuren. “ French Manicure” is dus niet alleen mogelijk met wit, maar met alle mogelijke kleuren.

Bij uw eerste bezoek ontvangt u van mij een advies over hoe u uw nagels mooi en in topconditie kunt houden.

Nagelstudio Lucie's Nail Fashion.