Wie wil het nou niet, mooie verzorgde handen. De beste oplossing hiervoor is een verkwikkende Spa-Manicure behanding.

De Spa-Manicure behandeling is een wellness behandeling voor je handen. Deze behandeling word toegepast bij zowel vrouwen als ook bij mannen. Met kunstnagels en natuurlijk ook met eigen nagels.

De behandeling begint uiteraard met het desinfecteren van de handen.

Dan worden de nagelriemen met de cuticle pusher (bokkepot) voorzichtig terug geduwd en wordt het vliesje dat zich op de nagel bevindt verwijderd. De nagels worden vervolgens in model gevijld.

Hierna worden de handen gescrubd, om de dode huidcellen te verwijderen. Nadat de scrub is afgespoeld worden de handen voorzien van een verzorgende crème en verwend met een heerlijke massage.

Als extraatje kan deze behandeling nog worden uitgebreid met een paraffinebad. De werking van paraffine is de sauna voor de handen. Omdat de warmte de poriën opent, wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd omdat de verzorgende eigenschap van paraffine de handen weer soepel en zacht maakt, waardoor deze zich weer als herboren voelen.

De warmte van de paraffine is erg goed voor reuma en artritis.

Aan het einde van de behandeling worden de nagels gepolijst en verzorgd met nagelriem olie. Naar wens nog gelakt in kleur, of voorzien van een top-coat.

Zie voor de diverse mogelijkheden van de behandelingen de prijslijst.